lördag 24 januari 2009

juli-kort!











åh, vad det har gått bra på inskolningen! På måndag ska jag vara med i en halvtimme och sedan gå... Då ska jag passa på att vara med Ebba på hennes avdelning och äta lunch där! Både hon och jag längtar efter det för jag har velat vara med på en dagis-dag längen nu, men det är ju som det är med Melker-passare - de växer inte på träd direkt!





Idag har jag varit på möte på dagis. Ebba, och ja, nu Melker med går på monessori i Grevie och vi trivs kanonbra! Men åter till mötet. Det var faktiskt ett produktivt möte och orförande i föreningen var verkligen en varm, trevlig människa och alldeles yppelig som just ordförande :)


Efter mötet var vi på Åkagårdens golfklubb och åt en fantastisk lunch! Majskyckling med sherrysås, nån typ av ris och nånting-stekta champinjoner :) mmmmums! Barnen på dagis får sin lunch därifrån och jag behöver väl knappast säga att de äter som hästar!!!





Under tiden har Ebba varit och lekt hos sin bästis, medan Figge och Melker skötte lite ärende.





Och nu bara softar vi och äter semlor!

onsdag 21 januari 2009

Snödropparna!

Härliga VÅR !!!!

Snödroppar!

ÅÅÅH, vilket fantastiskt väder det har varit i em!! Jag och barnen var ute ett par timmar i em. Vi gungade, plockade pinnar från gräsmattan, gungade, lekte i lekstugan och sen letade vi efter vårtecken. Och döm om min förvåning så hittade vi faktiskt snödroppar som blygt gömde sig bakom plommonträdet! Jag älskar våren!!! Ebba plockade in en liten droppe och satte på bordet så att hon kan visa pappa ikväll när han kommer hemfrån arbetet.

jahapp, då var första dagen på dagis avklarad! Det gick superbra! Även för mig, inga tårar (bara nästan...) Melker har varit vaken 5 gånger inatt och skreket. Tack och lov hör det sedan 1,5 månad tillbaka INTE längre till vanligherna och därför är jag APTRÖTT!!! Det pirrar sådär i benen som det gör när man är jättetrött och ögonen vill inte hålla sig öppna*gäsp*
Och jag ska på visning ikväll! Det ska bli jättroligt, men jag hoppas att jag int gäspar:)

Första dagen på inskolning för den lille..

Med ytterst blandade känslor ska vi påbörja inskolningen för Melker idag.. Alla tankar rusar i huvudet, samma som det gör på de flesta tror jag. " Är det såhär det ska vara?", " Har jag skaffat barn för att några andra (personalen är verkligen jättehärlig!) ska ta hand om honom?",
"kommer jag aldrig att få uppleva att få vara mammaledig igen!?"
Känns det igen, någon?
Men å andra sidan känns det lite skönt, lite spännande och inte alls så dumt. Men det växlar, hela, hela tiden.

Det kommer att gå jättebra för honom!!! det är nog värst för mig, HOPPAS jag

i need some choklad terapi!!

Ps visste ni att det finns en bok som heter `varför kvinnor behöver choklad`? Den vill jag läsa!!!

måndag 19 januari 2009

STORdemo!!!!!

milda makter vad jag går på HÖGVARV just nu!!! Hade min första egna stordemo igår och det gick skitbra!!!! Fan, va jag e nöjd!!!

Nu är det dags igen på söndag kl 16 i ysby (strax utanför laholm) så slå en pling ifall du vill med! Jag fixar fikat och du kan åka med mig! SMIDIGT!!!

satt till 00,30 och jobbade igår och nu är det dags igen!

Tupper-kramar!
-har jag plats på huvet, eller?